Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > گزارش آگهی - دکترآیت‌الله ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار طی سخنانی در همایش گفتمان‌وحدت، توسعه بانکداری اسلامی و اقتصادمقاومتی که در بندرعباس برگزار شد، با اشاره به جایگاه بانکداری اسلامی در نظام اقتصادی مبتنی بر موازین شرعی، گفت: این واقعیت که بانک‌های‌ اسلامی در جریان رکود اقتصادی بزرگی که بانک های آمریکایی به جهان تحمیل کردند، آسیب ندیدند ، مایه سربلندی ما مسلمانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش اداره کل روابط عمومی و تبلیغات بانک انصار، دکترابراهیمی با تشریح جایگاه بانک انصار در شبکه بانکی کشور و مزیت های رقابتی آن تصریح کرد: پیشتازی بانک انصار در بکارگیری فناوری‌های‌نوین بانکی، پیشگامی در حوزه قرض‌الحسنه درمیان بانکهای جهان اسلام، اهتمام و اقدام جدی در تحقق و استقرار اقتصادمقاومتی، پیاده‌سازی عقوداسلامی و انطباق عملیات بانکی مبتنی بر موازین شریعت ، انجام مسئولیت‌های اجتماعی بانک، کمک به اشتغال جوانان و کم بضاعتان، کسب پی‌درپی مقام نخست سلامت اداری کشور، احراز رتبه نخست بانکداری اسلامی در بین بانکهای کشور، بالاترین جایگاه سودآوری در شبکه بانکی و شفافیت اطلاعات در بازار بورس، ازجمله مزیت‌های رقابتی بانک انصار در وضعیت جاری شبکه بانکی کشور است .

دکترابراهیمی در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درخصوص ارایه خدمات برابر به برادران و خواهران اهل سنت و شیعه درسراسرکشور از پیشتازی بانک انصار در پیاده‌سازی بانکداری اسلامی در استان‌های دارای ساکنین اهل سنت و افتتاح نخستین شعب بانکداری‌اسلامی زیر نظر مشترک علمای شیعه و اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان سخن گفت.

دکترابراهیمی با اعلام آمادگی برای توسعه بانکداری اسلامی تحت نظارت مشترک علمای اهل سنت و شیعه به سراسر کشور به تحقق وعده‌های الهی در حوزه قرض الحسنه و توسعه اقتصادمقاومتی و بانکداری اسلامی اشاره و ابراز امیدواری کرد بزودی شاهد نتایج چشمگیر این اقدامات در راستای جلب رضایت خداوند منان باشیم.

دکتر ابراهیمی در پایان تاکید کرد : که الگوی بانکداری اسلامی تحت نظارت مشترک علمای شیعه و أهل سنت به زودی در سراسرکشور به مورد اجرا گذاشته شده و قابل ارایه و تعمیم به دیگر کشورهای مسلمان نیزخواهد بود.

دکترابراهیمی همچنین پس از این همایش درگفتگو با صداوسیمای مرکز خلیج فارس گفت: ما در این شعبه براساس نظر علمای اهل‌سنت استان به متقاضیان وام و تسهیلات می پردازیم.

وی افزود : در روز نخست فعالیت این شعبه 50 میلیارد ریال به صورت قرض الحسنه اختصاص یافت تا زیرنظر شورای فقهی مشترک علمای شیعه و اهل سنت برای ازدواج، اشتغال و دیگر موارد به تشخیص شورا به برادران اهل سنت پرداخت شود .
امام جمعه موقت بندرعباس هم در این همایش گفت : اگر عملی بر مبنای ارزشهای دینی باشد وحدت می آفریند.

حجت الاسلام حسینی پور با بیان اینکه اقتصاد ، سیاست و عبادت اگر اعتقاد باشد چیزی جز وحدت نیست، افزود: در هرمزگان بین شیعه و اهل سنت وحدت و همدلی مثال زدنی وجود دارد.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس نیز در این همایش اظهار داشت : نتیجه صلح ، اتحاد ، وحدت و پایداری اقتدار هست.

شیخ قتالی افزود : اهل سنت در هرمزگان در شرایط عالی به سر می برند و از نظر اجتماعی مشکلی وجود ندارد.وی تصریح کرد : بانکداری اسلامی را قبول داریم و باید آن را گسترش دهیم .

جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این همایش طی سخنانی گفت : وحدت ، امنیت را به وجود می آورد و امنیت و وحدت را باید به هم گره زد.

سردار تنگسیری با بیان اینکه وحدت در کشور مثال زدنی بوده و اقتدار را به همراه داشته است تاکید کرد : وحدت در استان هرمزگان انکار ناپذیر است و در همه شهرستان ها و جزایر همدلی بسیار خوبی بین آحاد واقشار مختلف دیده می شود.
فرمانده سپاه امام سجاد هرمزگان نیز گفت : همه مردم ایران با هر قومیت و مذهبی در سایه وحدت اقتدار و عظمت کشور را رقم زده اند. سردار ترابی افزود : حدود 35 درصد جمعیت هرمزگان اهل سنت هستند که بدون هیچ مشکلی و در سایه وحدت در کنار سایر هموطنان با هم زندگی می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رضازاده مشاور فقهی بانک انصار به عنوان آخرین سخنران همایش ضمن تشریح ابعاد فقهی این مدل از بانکداری اسلامی، اظهار داشت ؛ از ویژگی های این شعب، دریافت سپرده های سرمایه گذاری صاحبان منابع مازاد و پرداخت تسهیلات ( قرض الحسنه و عقد مرابحه و ... ) دقیقا بر اساس دیدگاه فقهی فقهیان اهل سنت استان می باشد و یک ناظر شرعی که از طرف علمای اهل سنت معرفی شده است به طور مستمر با حضور فیزیکی و استقرار در شعبه بر فرآیند ریز عملیات بانک نظارت شرعی دارند و نکات لازم را به کارکنان بانک و مشتریان آموزش می دهند . در ضمن مبالغ حاصل از سیستم تنبیهی وجه التزام پس از کسر هزینه های بانک ، با نظارت و تایید امامان جمعه شیعه و اهل سنت در امور عام المنفعه استان مصرف می شود.

درپایان همایش نخستین شعبه بانکداری اسلامی در هرمزگان تحت نظارت علمای شیعه و اهل سنت در بندرعباس و با حضور دکترابراهیمی و جمعی از علمای شیعه و اهل سنت گشایش یافت ، دکتر ابراهیمی پس از افتتاح این شعبه در گفتگوی کوتاهی با خبرنگار مرکز صداوسیمای استان اظهار داشت : این شعبه همه نوع خدمات مورد نظر مشترک علمای اهل سنت و شیعه را به برادران وخواهران أهل سنت ارایه خواهد داد.

2121

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.

حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد.مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

حجت الاسلام شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد.افراد زیادی هستند که به برخی از پویشها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رییس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رییس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رییس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 6092798 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم